Valstar Simonis is al sinds 1948 een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Met ons enthousiaste team van adviseurs en ingenieurs leveren wij vanuit vijf vestigingen in Nederland bij ieder project maatwerk. Wij adviseren en ontwerpen de benodigde technische installaties vanuit de disciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Meet- en Regeltechniek. Aangevuld met expertise op het gebied van brandveiligheid, transport, beheer en onderhoud, ICT en energie en duurzame ontwikkeling.
Van ‘gewoon’ tot zeer specialistisch, wij zijn opdrachtgevers van dienst bij alle aspecten van installatietechniek in alle marktsegmenten. Hiermee helpen wij onze opdrachtgevers om gezonde, comfortabele, veilige en duurzame gebouwen te realiseren. Daarvoor zijn vele technische mogelijkheden beschikbaar, waarvan wij de meest up-to-date kennis hebben. Die kennis stellen wij graag ter beschikking aan onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners.
Wat doen wij om ons vak te beheersen? Wij combineren de theorie met onze kennis en praktijkervaring zodanig dat u er als opdrachtgever beter van wordt. De basis is uiteraard de techniek zelf. Maar er zijn nog zoveel andere zaken die wij ons eigen hebben gemaakt. Bijvoorbeeld regelgeving, kostendeskundigheid, risico- en procesbeheersing. Onze gekwalificeerde en enthousiaste Werktuigbouwkundige en Elektrotechnisch ingenieurs zijn u graag van dienst.