Verbeteren van productieprocessen
Machines en productieprocessen intelligenter maken, dat is ons doel. Onze dienstverlening telt drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee bieden wij onze opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering.
Anders denken, gewoon doen
Van Doren Engineers is een familiebedrijf, gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust. Bij ons werken aanpakkers die opdrachten net even anders aanvliegen. Die de klant voorop stellen, oplossingsgericht denken en zich richten op langetermijnrelaties. Zo maken wij het verschil.
Drie pijlers, twee doelgroepen
Van Doren Engineers is de specialist in elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers.
Bijzondere specialismen
Anders denken, gewoon doen. Dat is typisch Van Doren Engineers. Dit ziet u onder meer terug in de volgende specialismen:

Productie-ICT. Van Doren Engineers loopt voorop op dit gebied. Onze vestiging in Veghel is volledig gericht op de ontwikkeling van intelligente softwareoplossingen die fabriek en kantoor met elkaar verbinden.
Besturingsvervanging. Het vervangen van een besturing tijdens productie is een vak apart. Een vak dat wij tot in detail beheersen. Met minimale productiestilstand als resultaat.
De bouw van besturingspanelen. Dit gebeurt in onze vestigingen in Nederland en Slowakije, wat grote voordelen oplevert in kostenefficiency.