Als elektrotechnisch dienstverlener staat de Verkerk Groep voor innovatie met visie. Door het bundelen van kennis en ervaring creëren wij innovatieve en slimme oplossingen die perfect aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten.
Verkerk Groep
Adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van duurzame elektrotechnische installaties. Dat is de Verkerk Groep. In nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten: installaties realiseren we snel en vakkundig met oog voor kwaliteit, comfort, veiligheid en duurzaamheid. Met een integrale aanpak gaan we voor het beste resultaat in combinatie met efficiënte en duurzame oplossingen. Onze specialismen komen het beste tot uiting in de sectoren utiliteit, industrie en gezondheidszorg.
Innovatie met visie sinds 1923
Al sinds het ontstaan van de Verkerk Groep in 1923 vertalen wij de wensen van de klant in toepasbare elektrotechnische installaties gebaseerd op de nieuwste technische oplossingen. Innovatie speelt hierbij een belangrijke rol evenals het op peil houden van ons vakmanschap. Een droom die de heer P.A. Verkerk had toen hij zijn bedrijf startte als jongeman met verstand van rijwielen en elektriciteit. Vandaag de dag is de Verkerk Groep een modern elektrotechnisch installatiebedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve toepassingen op het gebied van duurzame elektrotechnische installaties.
Missie Verkerk Groep
“De Verkerk Groep wil voorop lopen met innovaties, een hoge kwaliteit van elektrotechnische dienstverlening bieden heeft en in staat zijn duurzame samenwerkingsverbanden aan te gaan”.
24/7 servicedienst
Met verstand van elektrotechniek werken wij vanuit onze vestigingen in Zwijndrecht en Hoevelaken aan de realisatie van de meest uiteenlopende projecten. Aangevuld met onze mogelijkheden voor onderhoud en beheer én een 24/7 servicedienst zijn onze opdrachtgevers verzekerd van betrouwbare kwaliteit voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen.
Duurzame oplossingen
Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit onze samenleving en zorgt ervoor dat gebouwen blijven functioneren en dat industrieën blijven draaien. De elektrotechnische installaties zijn vaak het hart van een onderneming en dragen bij aan een goede, comfortabele en veilige werkplek. De Verkerk Groep levert zijn bijdrage door duurzame technieken toe te passen in onder andere kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, cultuur en industrie. Oplossingen die u verzekeren van optimale installaties, vakkundig uitgevoerd door een betrouwbare en solide elektrotechnisch dienstverlener. Wij gaan graag een langetermijnrelatie aan met onze opdrachtgevers.

De kracht van de Verkerk Groep is de bundeling van onze specialismen: Beveiliging – Communicatie – Energie – Inspectie – Installaties – Meet- en regeltechniek – Paneelbouw – Service en onderhoud – Technische automatisering – Zorgdomotica