W4Y is een deskundig en onafhankelijk adviesbureau op het gebied van gebouwgebonden installaties en duurzaamheid. We zijn een hechte groep professionals. Vanuit onze vestiging in Harderwijk werken we aan projecten in heel Nederland.

Onze werkwijze

We geloven niet in ‘inzet voor de omzet’, maar streven naar duurzame relaties. Daarom werken we altijd vanuit het belang en de behoefte van u als klant. Onze werkwijze is pragmatisch. We bekijken opdrachten zowel vanuit de technische kant, als vanuit de organisatorische en beleidsmatige kant.

Integraal

Bouwen en beheren is een samenspel van verschillende partijen en belangen. Door onze ervaring hebben wij, naast specifieke vakkennis, veel kennis van en affiniteit met de belangen van alle betrokkenen. Het resultaat is een integraal ontwerp, dat aansluit op uw budget en ambitieniveau.

Duurzaam gebouw
Met onze passie voor duurzaamheid en meer dan 350 BREEAM-certificeringsprojecten is W4Y adviseurs ook dé autoriteit op het gebied van duurzame gebouwen.

Succesvolle bouwprojecten

Kortom, W4Y adviseurs is een professioneel en onafhankelijk adviesbureau. In constructieve en duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers streven we naar succesvolle (bouw)projecten.