Vaktechnisch is hét platform voor installatietechnische bedrijven. Het biedt een overzicht van de relevante ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie, duurzaamheid en vakinhoud die belangrijk is voor het ondernemen in de installatietechniek. Van welke (internationale) onderzoeken moet u op de hoogte zijn, wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Welke bedrijven zijn voorloper op welke gebieden? Hoe kunnen trends u inspireren?

Het platform is daarmee de inspiratiebron voor vooruitstrevend, modern en duurzaam ondernemen. Onze terugkerende thema’s: digitalisering – waaronder data en IoT -, verduurzaming, personeel en wet- en regelgeving. 

Mensen maken de installatietechnische sector

Door vakmensen aan het woord te laten, bieden wij een podium aan de drijvende krachten achter verandering binnen de sector. Dit doen we mede door het bieden van artikelen met mensen uit de branche die nieuwe inzichten en (internationale) onderzoeken duiden, tips geven om in de branche beter te ondernemen/managen en door het uitlichten van mooie projecten, waarbij de installatietechniek instrumenteel is en samenwerking leidend. Op deze manier positioneren wij de sector als modern, vakkundig en met #vaktrots.

Content creatie

De sector installatietechniek is volop in beweging en hoort betere kwalitatieve zichtbaarheid te krijgen. De full-service tak van Vaktechnisch BV helpt daarbij. Wilt u – op ons platform of daarbuiten – zichtbaar zijn in de branche, richting klanten en naar medewerkers? Vaktechnisch heeft een team dat gespecialiseerd is in bedrijfs- en arbeidsmarktadvies en content creatie – zowel voor redactionele content, content marketing en HR. We maken onder meer interviews, best-practices, whitepapers, blogs, werken-bij-pagina’s. Natuurlijk weten we ook hoe we u voor het juiste voetlicht kunnen plaatsen. U wilt zichtbaar bij 10.000 vakgenoten? Dat kan. Bij 2000 potentiële klanten? Kunnen we ook.

 

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.